Díszpárnahuzat, üveg teáskanna, relaxációs párna, fürdőlepedő – Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Díszpárnahuzat, üveg teáskanna, relaxációs párna, fürdőlepedő – Tchibo webáruház

A nappaliba és a hálószobába is kellemes hangulatot csempészhetünk a 3 darabból álló díszpárnahuzat szettel. Az egyik huzat ráadásul kifordítható: ez a darab egyszínű szürke vagy szürke kockás megjelenésű is lehet, kontrasztszínű kéderrel. A másik két huzat közül az egyik egyszínű kék, a másik pedig zöld alapon nyomott fehér mintával díszített. Mindegyik darab cipzáras, így a kezelésük is egyszerű lesz - hogy pillanatok alatt feldobhassuk velük bármelyik helyiség hangulatát!

Az üveg teáskanna neoprénhuzattal olyan praktikus kiegészítő, amely télen és nyáron is jól jöhet, hiszen sötétszürke színű huzatának köszönhetően a hőszigetelése mind a meleget, mind a hideget tovább képes megőrizni. Az egy literes erős boroszilikát üvegből készült kannában kivehető nemesacél szűrő található a teafüvek leforrázásához, lengő fedele pedig betöltéskor önállóan nyílik és záródik, hogy egyetlen csepp se vesszen kárba a kedvenc italunkból.

A vidám mályva színben kapható relaxációs párna ideális kísérő mindennapjaink során: mikrogolyó töltetével a környezetéhez és a mozdulatainkhoz is tökéletesen igazodik, miközben mikroszálas plüssből készült, bolyhos részekkel is ellátott sima, rugalmas huzata kellemes tapintású, így a lazításhoz otthon és utazás közben is tökéletes kiegészítő lehet.

Természetesen a fürdőszoba sem maradhat ki, hiszen itt is jól jöhetnek a puha és praktikus darabok, mint amilyen a három színben (szürke, kék és rózsaszín) kapható fürdőlepedő vagy a két darabos törölközőszettek. Különösen vastag és nedvszívó frottíranyaguk tapintása puha, és melanzshatásuknak köszönhetően modern megjelenésűek. Mind a fürdőlepedők, mind a törölközőszettek darabjai a rövid oldalukon akasztóval is el vannak látva, emellett esztétikus rojtozás is található rajtuk.

A fentiek mellett még számos hangulatos és praktikus kiegészítőt találunk a lakberendezés ajánlatban, éppen ezért érdemes alaposan átnézni, nehogy lemaradjunk valamiről!

Kapcsolódó cikkek

A kémények és a biztonság - Tippek és trükkök a kémények biztonságos használatához

A kémények és a biztonság - Tippek és trükkök a kémények biztonságos használatához

A kémények hagyományosan az otthonok fűtési rendszerének fontos részét képezik, és lehetővé teszik, hogy a hideg téli hónapokban is meleg legyen otthonunk.