Sztreccsnadrág, szoknya, blúz, felső, pulóver

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.
Sztreccsnadrág, szoknya, blúz, felső, pulóver

A csillogó bevonatos sztreccsnadrág és a csillogó mintás sztreccsnadrág is enyhén csillogó hatást kelt, előbbi bevonatának, utóbbi pedig az oldalán végigfutó díszcsíkkal is remekül harmonizáló nyomott mintájának köszönhetően. Mindkét nadrág kényelmes illeszkedést biztosító derékrésszel készült, szűk szabással, így csinosan és kényelmesen simulnak a lábakra, tökéletes alapot adva akár egy egyszerűbb, egyszínű, akár egy harsányabb, mintás felsővel kiegészített szetthez – 36-tól egészen 48-as méretig! A bevonatos nadrág ráadásul oldalsó cipzárral is rendelkezik, hogy ez is megkönnyítse az öltözködést!

A klasszikus A-vonalú jerseyszoknya – amely S-től XL méretig szerezhető be – szintén jól kombinálható bármilyen felsővel, miközben visszafogott színe ellenére is magára vonzza majd a tekinteteket! Ebben persze nem csak csillogó felületének van szerepe, hanem a rafinált osztóvarrásoknak is, amelyek elöl és hátul is kiemelik a nőies vonalakat, ráadásul úgy, hogy a kényelem is adott lesz, hiszen rugalmas derékrésze biztosan nem fog bevágni, ha a megfelelő méretet választjuk!

Az S-től XL méretig elérhető hosszú ujjú blúz szuperül passzol akár a nadrágokhoz, akár a szoknyához, de a már meglévő darabjainkhoz is! A kellemesen lágy esésű viszkóz/sztreccs anyagból két színben (piros, illetve fekete alapon nyomott mintás) készült gombbal záródó hasítékkal díszített kerek nyakkivágású felső, amelynek hátoldalát a nyakrészen kedves, szív alakú fém motívum díszíti. A póló rugalmas alja emellett gondoskodik az optimális illeszkedésről, hogy bármilyen alsóval viselhessük akár betűrve, akár kívül hagyva!

A biopamutból készült denevérujjú felső fekete színben kapható, elöl dekoratív fémláncból formázott „Lovely” felirattal. A lágy esésű, S-től XL méretig elérhető darab bő szabása és a rászabott ujjak szellősen könnyű viseletet biztosítanak, emellett a kerek nyakkivágáson, az alsó szegélyen és az ujjak végén található bordázott szegélyek révén jól és kellemesen illeszkedik a testhez. Bármilyen nadrággal, vagy szoknyával csinos összhatást biztosít, így igazán jól jöhet az ünnepi ruhatárba.

Fekete és piros színben, S-től XL méretig kapható a magas nyakú kötött pulóver, csodálatosan puha, kevert szálas anyagból, amelyben gyapjút is találunk, így a hűvösebb téli napokon is nyugodtan választhatjuk. A lezser szabású pulcsi ujjainak végén és alsó szegélyén elasztikus, bordázott szegély található, elöl pedig a nyakrészen és alul is egyszerű, kötött mintából kerül ki egy-egy érdekes, divatos részlet. Magas nyaka mindemellett biztosítja, hogy a hűvös időben is kellő védelmet kapjon a nyakunk!

Kapcsolódó cikkek