Szuper koncertek, DJ-k, utcabál és tűzijáték - ingyenes szilveszteri programok országszerte

Miért áldoznál egy vagyont szilveszterkor egy olyan programra, ami lehet, hogy nem is fog tetszeni? Idén is rengeteg ingyenes szórakozási lehetőség van az óév utolsó napján, mi pedig összegyűjtöttük a legjobbakat országszerte!
Ingyenes szilveszteri programok országszerte


Ez régebbi cikk, elavult információkat tartalmaz!Biztos veled is előfordult már, hogy befizettél egy zártkörű szilveszteri vacsorára, aztán pedig csalódottan távoztál, mert nem azt kaptad a pénzedért, amit reméltél. Az ismerős, amikor megveszel egy drága belépőt egy klubba, majd ott akkora tömeg fogad, hogy lépni sem bírsz? Arról nem is beszélve, hogy még az éjféli koccintásról is lemaradsz, mert nem jutsz italhoz a zsúfolt bárpultnál…. Kerüld el ezeket a fiaskókat idén! Irány valamelyik vidéki nagyváros és bulizz a tömeggel egy ingyenes rendezvényen! A hangulat garantált lesz!

Retróbuli a téli Balaton partján

Ha a Balaton parton szeretnéd tölteni a szilvesztert, akkor Siófok a legjobb választás. A nyár legbulisabb balatoni városa szilveszterkor sem pihen. Ünnepeld az év legutolsó és legnagyobb buliját Siófokon, a Fő téren! Az évet egy fergeteges szilveszteri buli zárja, ami természetes ingyenes. A Fő téren december 31-én 10 órától forralt bor, kürtőskalács, juhtúrós lepény, házi rétes, óriáspalacsinta, kemencés lángos illetve hatalmas partikellékvásár várja a látogatókat. Ugyanitt fellép a Blokk együttes, Weisz Viktor és az R-GO. A himnuszt és az éjféli tűzijátékot követően pedig retro disco vár mindenkit hajnali háromig.

Óévbúcsúztató csergetés Hajdúszoboszlón

A tradicionális Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés minden év utolsó estéjén kerül megrendezésre Hajdúszoboszló főterén. Ezt a különleges nép szokást 1559. december 31-én kezdték el ünnepelni. Az eseményen kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a “Szoboszlót” fenyegető török hadsereget. Erre megemlékezve az év utolsó napján megtelik emberekkel a város főtere, ahol tűzijátékkal, zenés koncertekkel, és a látványos csergetéssel várják a látogatókat, hogy együtt űzzék el a „gonosz” erőket.

Lépj át az újévbe az Irigy Hónaljmiriggyel Székesfehérváron

Székesfehérvár színes zenei kínálattal, szilveszteri finomságokkal és bolondos kellékekkel készül az év utolsó napjára. A Zichy-ligetben este 8 órától hajnali 3-ig több fellépő is szórakoztatja majd a közönséget.

Miskolcon DJ-kkel vághatsz neki az új évnek

December 31-én 20.30-tól a Szent István térre várják az elektronikus zene kedvelőit Miskolcon. 20:30-22:00-ig a New Level Empire ad koncertet, után a gyönyörű szőke DJ, Metzker Viktória pörgeti a lemezeket 23:00-ig. 23:00-01:00 -ig a Beatbros ütemeire bulizhatsz, amit éjfélkor a közös Himnusz éneklés és pezsgőzés szakít félbe. Hajnali 1-től 2-ig Magyarország egyik leghíresebb lemezlovasa Náksi Attila húzza a talpalávalót.

Váci szilveszteri vigasság

Vácon is tömegben ünnepelheted a szilvesztert. A helyszín a Március 15 tér, ahol 20 órától várják szeretettel a látogatókat. A hideg időt a forralt borokkal, a különböző forralt bor különlegességekkel, a forró punccsal és forró csokival lehet áthidalni a zenét pedig 23 órától hajnalig a Luxemburg Rádió Zenekar garantálja majd az utcabálon.

Friss programok a Szilvesztertipp.hu -n!

Kapcsolódó cikkek