Elektroterápia

Hévízen pl. kipróbálható ez a gyógykezelés.
Elektroterápia

Tradicionális hévízi gyógykezelés: elektroterápia

Hévíz egyre nagyobb népszerűségnek örvend az emberek körében. Főként azok a személyek részesítik előnyben, akik valamilyen mozgásszervi, vagy reumatikus betegségben szenvednek, és a panaszaikat már mindenféle módszerrel próbálták orvosolni. A visszatérő vendégek nem pusztán a Hévízi-tó gyógyhatásairól számolnak be, hanem a Hotel Palace**** gyógyító centrumában alkalmazott kezelésekről is, amelyek a gyógyvíz előnyös hatásaival kombinálva, hosszú hónapokra szinte teljesen panaszmentessé teszi a főként mozgásszervi betegségben, vagy reumatikus problémákkal küzdő személyeket.

Gyógykezelések a Hotel Palace****-ben

A gyógyászati centrum tradicionális kezelései köré tartozik az iszappakolás, a hidroterápia, az elektroterápia, a gyógymasszázs és az orvos által előírt egyéb kezelések. A vendégek a gyógykezelések mellett, a wellness és beauty kezeléseket is igénybe vehetik, így nem csak testileg megújulva, de lelkileg feltöltődve érkezhetnek haza. A szálloda kedves személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek jól érezzék magukat, amely mai stresszes világunkban nagyon léleksimogató tud lenni.

A gyógyászati centrum egyik kezelése, az elektroterápia

Amennyiben valaki mozgásszervi panaszokkal, vagy reumatikus betegséggel érkezik a szállodába, tudnia kell, hogy a gyógykúrák, a szakorvosi konzultációt és vizsgálatot is tartalmazzák. Ennek keretében kerül meghatározásra a kezelések formája, merthogy a tünetmentességet és a fájdalomcsillapítást egyes esetekben a komplex kezelések hozzák csak meg.

Az elektroterápia számos csodálatos és pozitív hatással rendelkezik. Az elektroterápia nem más, mint egy elektromos árammal történő kezelés, amellyel a fájdalmas testrészt célzottan stimulálják. A kezelés nem csupán a mozgásszervi betegség miatt keletkezett fájdalmat enyhíti, hanem a sportsérülések miatt kialakult panaszokat is csökkenti. A kezelés alkalmazható izom-, ín-, illetve szalagsérülés rehabilitációjában. Hatékony lehet még gerinckopás és ízületi gyulladás esetén is.

Az elektroterápia, egy elektromos idegstimuláció, amely az érző idegeket stimulálva, blokkolja a fájdalmat. Viszont nem csak a fájdalmat szünteti meg, hanem az izmokat is ellazítja és a keringésfokozó hatása is ismeretes. Emellett oldja az izomgörcsöket és még az ödémacsökkentést is el lehet érni az alkalmazásával. Ez utóbbi eredményt az értágító hatásának köszönheti.

Az elektroterápia hatására növelhető a beszűkült ízületek mozgásterjedelme, javítható mind az izmok, mind az ízületek működészavara, és még anyagcserejavító hatását is meg kell említeni.

Az elektroterápia önmagában is hatásosan alkalmazható, de más komplex kezelés része is lehet. A kezelést nem csak mozgásszervi és reumatikus betegségek esetén lehet alkalmazni. Nagyon hatékony lehet stressz esetén, mindemellett jelentősen csökkenti a menstruációs fájdalmat, csillapítja a műtétek után bekövetkezett fájdalmat és a túlterhelés okozta fájdalmat is enyhíti.

A Hotel Palace**** mindenkinek jó választás

A Hotel Palace**** nem csupán a testi regenerálódásra, hanem a lelki feltöltődésre, a kikapcsolódásra és a pihenésre is ad lehetőséget. Ez utóbbiakról a pezsgőfürdő, az élménymedence, a gőzkabin és a szauna gondoskodik.

Az étteremben finomabbnál finomabb hazai és nemzetközi ízeket próbálhatnak ki, majd a napot a jól felszerelt, kényelmes szobában pihenhetik ki a vendégek.

Kapcsolódó cikkek

Elektroterápia

Elektroterápia

Az elektroterápia számos csodálatos és pozitív hatással rendelkezik.

Jó dolog hideg vízben zuhanyozni?

Jó ötlet hideg vízben zuhanyozni?

Nem őrültünk meg, tényleg megéri!